در رسانه / ‍ اجرای نمایش «بچه‌های غریب» در جشنواره تئاتر منطقه‌ای افراد داری معلولیت

نمایش «بچه‌های غریب» به کارگردانی علیرضا قاسمی و با اجرای گروه نمایشی دیالوگ، در هشتمین جشنواره تئاتر منطقه‌ای افراد دارای معلولیت روی صحنه رفت. این اثر با حضور جمعی از بازیگران شاخص و نام‌آشنای دارای معلولیت اجرا شد و توجه حضار و دست‌اندرکاران جشنواره را به خود جلب کرد.

علیرضا قاسمی، کارگردان و سرپرست گروه دیالوگ، در حاشیه این اجرا بیان کرد: «هدف ما از حضور در این جشنواره، نه تنها ارائه یک اثر هنری، بلکه تأکید بر توانمندی‌ها و قابلیت‌های بی‌کران هنرمندان دارای معلولیت است.

بازیگران این نمایش نیز ، تجربه خود از حضور در این پروژه و جشنواره را شرح دادند. آن‌ها بر اهمیت فرصت‌های برابر در عرصه هنرهای نمایشی تأکید کردند و اجرای این اثر را گامی در راستای تغییر نگرش جامعه نسبت به توانایی‌های افراد دارای معلولیت دانستند.

یکی از بازیگران حاضر در این نمایش گفت: «ایفای نقش در “بچه‌های غریب” برای من تنها یک فعالیت هنری نبود، بلکه فرصتی بود برای بیان خود و دیده شدن از دریچه استعداد و هنرم. جشنواره‌ای مانند این، محفلی ارزشمند برای نمایش ظرفیت‌های واقعی ماست.»

گروه نمایشی دیالوگ پیش از این نیز با اجراهای متعدد در عرصه تئاتر معلولان حضوری فعال داشته و برنده جوایزی در دوره‌های گذشته این جشنواره بوده است.

کد خبر 163492

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 3 =

خدمات الکترونیک پرکاربرد